Kinesisk Cupping Hos SpaNews I Farum

Kinesisk Cupping Vakuum Terapi


Cupping Terapi - Kinesisk Cupping


Bruges til at blødgøre stramme muskler og tone skeletmuskler der er på /vedhæftet samt frigive de for korte sener. De kan løsne sammenvoksninger i ar forbedre følelsen og udseendet. De kan lave løft i bindevæv, som så kan bringe markant forbedring i hydrering og blodtilførslen til kroppens væv. 

Man kan flytte dybe betændelsestilstande i huden og på hudens overflade til drænage og frigivelse. Man kan også dræne overskydende væsker og toksiner ved at åbne de lymfatiske veje. 

Cupping er en gammel teknik, som hører under traditionel kinesisk medicin, men er dog ofte kendt fra andre kulturer. Der benyttes glas, silikone, eller plast kopper. Med og uden vakuumpumpe/ man bruger Ild til at skabe undertryk, så kopperne kan suge sig fast på hudens overflade. Kopperne kan benyttes over hele kroppen også på knoglede steder såsom rygraden, hvor almindelig massage ikke kan anvendes. Kort sagt Cupping løsner bindevæv og skaber en bedre blodcirkulation, samt frigive dybe liggende toksiner og affaldsstoffer.

Myoser og spændinger løsnes og med en omgående forbedring. med skønhedsbehandling opnås ligeså samt ses en synlige bedringer omkring ar dannelse /sammenvoksninger og appelsinhud. Cupping kan som udgangspunkt bruges i stedet for massage til spændinger, smerter, stivhed i kroppen Fordelene er store og du slipper for at skulderne sidder oppe under øret grundet smerte. Vi har stor erfaring med, at Cupping og jeg vil påstå at en mere effektivt med samme resultat er svært at finde. Den omgående, langt mere dybde gående effekt, mærke du også på sigt.til forskel for fysiurgisk massage, og andre kropsbehandlinger. Men dem laver vi skam også. Men ofte kombinerer vi behandlingen så den er skræddersyet til din krop- 

Traditionel Kinesisk Medicin benyttes Cupping ofte sammen med Akupunktur til eksempelvis lungeproblemer, influenza, forkølelser, uren hud, dårligt kredsløb, menstruation problemer, appelsinhud mm. Vi har også akupunktur uden nåle. Vi tilpasser også din behandling med akupressur og andre metoder, fordi enhver tilstand i kroppen er unik. Du kan få flere behandlinger du kan selv vælge dine behandlinger, men som ofte er det os der tilretteligger behandlingen ud fra netop dit behov. 

Cupping efterlader mærker på din hud, De gør ikke ondt men kan se farlige ud. Mærkerne afhænger af stilstanden i dit væv. Alt efter hvor skidt det står til, kan mærkerne sidde op til 10 dage. Men det er bedre at stagnationen frigives via huden, end at de bliver inde i dig. Et hver mærke der efter lades kan oversættes til hvad det er vi har med at gøre. Blot husk at de er IKKE farlige, 

Det de fortæller blot om er tilstanden i dit væv. Som kan være alt lige fra stagnation, medicinrester, pesticider, til toksiner i vævet. Mærkerne kan klø lige når cupperne tages af, men du afsprittes, fordi huden reagerer på toksinerne på huden. De kan lige stor blåsorte mærker men er ikke som blå mærker,. Du kan få udrensningssymptomer, som lettere hovedpine. Men da vi altid udfører vores behandlinger med stor respekt for din tilstand, så vil vi tage højde for din tilstand og tilpasse behandlingen så du ikke får unødvendig ubehag tvært i mod.