Om os

Om os

Oxygen AnsigtsbehandlingSpaNews Koncept & Butik : Her kan du gå på opdagelse i en Beauty Shop, hvor de mange muligheder er helt spektakulære og ud over det sædvanlige.  Vi har nemlig kombineret vores udvalg af produkter og behandlinger med det bedste du finder i naturen, rørt det op med de naturlige processer i kroppen, krydret det med kærlighed, det hele til ære for dig. 


DermaCare: DermoXpert Vi har samlet vores Hudpleje produkter  I kategorier efter Hudtype .

  Moden Hud - Antiage

•  Problem Hud som Akne

•  Couperose & Rosacea 

Normal og Tør  hud 

Eksem plaget Hud.


Et sortiment med unikke Biologiske aktive produkter. Tilbud på varer og  nogen af dem er speciel edition. Her i blandt er:

• Et Biologisk FaceLift Biologisk OxygenTerapi: En Ansigtsbehandling der er arbejder videre på celleplan de næste 48 timer og afleverer et ekstraordinært resultat. 

• Ultra Sonic: Terapi der arbejder med samme svingninger som ultralyd og som markant forbedrer hudens toner, sørger for at accelererer micro cirkulationen i både blod og lymfe. Den opstrammer huden på en måde man ikke forstiller sig muligt i en behandling.

Nysgerrig så tag kontakt eller tag med på kursus og få en saltvandsindsprøjtning.  Tag et Kursus i de mest populære.Eller book en behandling  i vores showroom klinik koncept, hvor alt er skræddersyet til at du kan videreføre vores succes.

DermoXpert løsninger til problematisk hud og vores tilgang til både hud hår og krop er holistisk, hvilket er årsagen til vores succes. Det gælder  både i ansigtsbehandling og produkt udvalg. 

vi har specialiseret os i at løse problemer i Hud og Krop. Vi ved præcis hvilke produkter og behandlinger der skal til for at løse de fleste problemer. De er gennemtestet naturlige og de virker. Vi elsker det, og det giver også os en hel masse særligt fordi det giver vores klienter en ganske særligt glimt i øjet, det glimt der vidner om at livet faktisk er dejligt  og at det nu lysten der gør at man ser det hele med nye øjne og også tør at hoppe ud i det igen. Det gør det hele værd for os og den energi ønsker vi at dele med flere som ringe i vandet.

Organique Har en fysiske Butik  Med Klinik & Salon i Farum:  Vores Showroom hvor alt er sammensat og gennemtestet igennem de sidste 10 år. Til daglig er der åbent for alle. Oprindelig tiltænkt for at gennemteste konceptet så en klinik ville få succes fra start, og helt uden at have vores viden. Det er også her du kommer på kursus, eller sender dine elever hen på kursus så succes til at kunne indtjene sin egen løn fra starten af deres uddannelses forløb. Det sikrer også din fremtid. 4 år er længe at have elever, hvis der er lavvandet i penge kassen.

For de professionelle:

Måske du har lyst til at afprøve vores behandlinger og se konceptet og hvem ved, måske  afprøve Vores terapier som er tilpasset med behandlinger, som du kan komme på kursus i og bringe videre i din egen klinik. 

Spa & Wellness til krop og sjæl. Vores Kropsterapier favner bredt lige fra klassisk massage, Slankewrap, Kinesisk zoneterapi til genoptræning, Bodywork  og lindring af smertefulde kroppe.

Holistisk Ansigtsbehandling:

Biologisk Hudpleje Behandlinger og Hudterapi der arbejder med kroppens egne procesesser. Få et:

  •  Et Biologisk FaceLift
  • Hudtype tilrettelagt Oxygen behandling: En Ansigtsbehandling der er arbejder videre på celleplan de næste 48 timer og afleverer et ekstraordinært resultat. 
  • UltraSonic : Ansigts Terapi der arbejder med samme svingninger som ultralyd og som markant forbedrer hudens toner, sørger for at accelererer micro cirkulationen i både blod og lymfe. Den opstrammer huden på en måde man ikke forstiller sig muligt i en behandling.

Nyheder 2020 når vi åbner efter Covid19:

  • OzonTerapi & Lysterapi
  • Aquapeel & HydraFacial
  • Fire & Ice Hydrogen Terapi

Nysgerrig? så tag med og få en saltvandsindsprøjtning. De nævne er blandt de mest populær.

DermoXpert løsninger til problematisk hud og vores tilgang til både hud hår og krop er holistisk, hvilket er årsagen til vores succes i både ansigtsbehandling og produkt udvalg. 

vi har specialiseret os i at løse problemer i Hud og Smerter i Kroppen. Vi ved præcis hvilke produkter og behandlinger der skal til for at løse de fleste problemer. Vores produkter er  gennemtestet, de er naturlige og de virker.

Vi elsker det vi laver og vi giver os god tid til det. Du er vigtig for os og vi håber vi bliver det for dig.

Er du behandler så tag med på Kursus, giv dine egne Terapier et frisk pust.

Tag gerne kontakt for at høre hvad vi kan gøre for dig. Giv dig selv en saltvandsindsprøjtning og energi til en ny og positive retning.

  • En Tilgang til nye Produkter
  • Menuer over behandlinger der skabe grobund og vækst for nye potentielle kunder
  • Bevar dine relationer fordi du skiller dig ud og ved hvad der rør sig i branchen.

Lyder det til at  interessant.? Så kontakt Sabina Dernov +45 31 53 61 37