Få din første SlankeBehandling Til halv Pris - Denne Er Detoxende og rydter op på celleplan i kroppen.
Få din første SlankeBehandling Til halv Pris - Denne Er Detoxende og rydter op på celleplan i kroppen.
Ultra Trio Lipo En Optimal Bodyshaping Både Muskel opbyggende, den opstrammer huden og reducerer fedt. En Slankebehandling fra SpaNews der arbejder på 3 niveauer i kroppen. Vi sætter 90 min af til dig  ULTRALYD CUPPING OG ULTRA TONE

Få din første SlankeBehandling Til halv Pris - Ultra Trio Lipo

1.044,00 DKK
Varenummer: trioLipo

Ultra Trio Lipo   er en Behandling der giver den ultimative Bodyshaping. Der arbejdes i 3 plan men virker på organplan i kroppen.                                    ___________________________________________

Optimal Formning af Kroppen i 3 Niveauer

Om Ultra Trio Lipo: Ultralyd  arbejder i fedtet | Ultra Tone Bio Stimulering af Muskelvævet | Opstramning af Huden. Vi arbejder 80% i muskelvævet for at bygge Muskelmasse der forbrænder mere fedt. Men vi arbejder også 20%  i Huden, så den kan følge med og ikke bliver  løs og slap.

"Vi har også mulighed for at omvende behandlingen hvis man eksempelvis lige er blevet mor og du trænger til en Mommy Makeover.  Hvis Huden på maven er blevet løs og rynker henover navlen. Vi behandler ikke hvis du stadig ammer."

Afsat Tid: 105 min 

Få din første SlankeBehandling Til halv Pris - Denne Er Fedtreducerende Muskel Opbyggende og vi husker også huden så bliver opstrammet samt forbedret i udseende . 


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Mere Om Behandlingen: Behandlingen skaber en bred synergi i kroppen. Forstået på denne måde

  • Ultralyden knuser fedtet uden at hæve temperaturen i det omkringliggende væv. 
  • Bio Stimmulering giver flere fordele.
  • Dels øges produktionen af fibroblasterne. Som er vigtig for opstramningen af huden. Men produktionen af collagen øges og virker opstrammende i huden og er rent faktisk volumen i huden, det der løfter huden op på plads. Jo ældre vi er desto mindre er collagen og hyaluronsyre i huden. Behandlingen øger energien til og i cellerne optimalt. Den  arbejder også videre efter du er færdig her. 
  • Fysiologisk i kroppen lettes opgaven for det lymfatiske system Nemlig transport opgaven til leveren der sørger for omdanne mad til energi. i at få det  transporteret videre til leveren der normalt omdanner det vi spiser til glycose som er en sukkerart for at vi kan nedbryde maden vi spiser. Glucose er en sukkerart som leveren omdanner maden vi spiser til for at kunne nedbryde og optage til energi. Hvilket også er årsagen til noget feder mere end andet,  selv om det ikke er det rene sukker da vi spiste det, men kroppens proces med maden omdanner det til fedt.

Behandlingen penetrerer hudens lag på flere måde og giver resultater som er optimal for formning af kroppen, både toning af muskelmasse | Drænage af ødemer og leverens lagre af fedtdepoter reduceres da årsagen til de dannes er at leveren ikke kan rumme mere energi og derfor lagres glucose som fedtdepoter som kroppen kan anvende  hvis der bliver hungersnød. Eller du løber tør for brændstof.  Desværre er det ikke en fordel for vores vægttab og for figuren generelt. Derfor er det godt at vide at de indtaget daglige kalorier der ikke forbrændes hvis dit energi niveau ikke svarer der til. og derfor vil det lagres i depoter i kroppen som fedt - et lager af brændstof. De lagre er dem der reduceres i denne behandling. Som var den kroppens naturlige helingsprocess og det er derfor er denne behandling er optimal og særlig fordelagtigt for både:  Cm tab | opstramning af huden | reducering af  strækmærker

  • En behandling der på den lange bane også er Antiaging Bodyshaping