Skinroller | Dermaroller | DermaHydra | Skinpen

Optimer dine resultater - Lær at bruge din Dermaroller

”Når du skal vælge din hudpleje rigtigt, gør du klogt i at få en hudanalyse af fagfolk der ved noget om huden.”


    

◾️ Ikke bare af fagfolk der sælger dig produkterne.

Et klassisk eksempel : DermaRollers, de kan købes alle vegne og også på nettet. Du kan få dem til alle priser og med alle mulige fif om hvordan du skal gøre. Fakta er desværre også at 90% af det du læser er det rene sludder.

Det er let at blive forvirret af alle de forskellige råd du får når du googler noget, eller køber det online. Så hvem skal man egentlig tro på.

SpaNews råd til DermaRoller brugerne: køb din Roller et sted  hvor du kan lære at benytte den rigtigt.  Særligt er det klogt at  vide at det ikke bare er en rulle der skal rundt i ansigtet i alle retninger. For at opnå et resultat der gavner huden Er der flere faktorer der spiller ind.

 • Hvordan du bruger den
  Hvor  tit du bruger den
  Hvorfor det skal gøres sådan. 
  Hvor længe du bruge den
  Hvordan du rengøre den
  Hvor mange gange du i alt kan bruge din Roller og særligt hvorfor det er   sådan.

Kend Forskellen på antallet af nåle og længden af nålene og hvorfor der også er lovgivning her om
Det er nemlig ikke særligt smart at købe din Dermaroller hvor du ikke grundigt lære at bruge den. Særligt det at blive sat ind i dine succeskriterierne for dens brug.

Du kan være sikker på  at pris og kvalitet hænger sammen. Tit er det fristende at købe varer på grund af prisen, i stedet for indholdet. Det er bare ikke nogen god i det i det lange løb.


Hos Organique sætter vi fokus på DermaRollerens rigtige brug. Vi tilbyder derfor også  alle kunder at de kan tage deres Roller med til  den næste ansigtsbehandling og starte det første step  i rigtig brug af deres Roller.

 • I 2019 havde vi mere end 86 kunder der kom med en Dermaroller der ikke var til brug i ansigtet.  Den havde heldigvis være billig så derfor var det ikke så svært at tage beslutningen om at smide den ud og starte helt for fra nu med en hud der ikke svier og gør ondt  når de har brugt den derhjemme.
 • Du kan  derfor helt gratis tage din Dermaroller med til din næste ansigtsbehandling, så lærer vi dig at anvende den korrekt helt  uden at skulle betale mere  for det. Husk blot at booke tiden oven i den ønskede behandling.

 smider oven i købet en gratis hudanalyse oven i og reducerer prisen på din behandling med kr. 195,00
Book tid til 100.000 Km tjek i ansigtet  Med en Frisk Start ansigtsbehandling til Kr. 500,00

Som et sidste indspark til din huds daglige pleje - Tænk over følgende :

1.DET ER EN STOR FEJL AT TÆNKE JEG SKAL LIGE BRUGE NOGET FÆRDIGT FØRST.

2.DET ER LANGT SMARTERE AT SKIFT I MELLEM DET DU HAR OG  TILPASSE PRODUKTERNE EFTER DET DIN HUD MANGLER OG OPDAGE DENS FORSKELLIGE BEHOV.

3. ANVEND IKKE DEN SAMME CREME [ måned efter måned. ]
DIN HUD SKIFTER EFTER VIND OG VEJR. DET SKAL DINE HUDPLEJE PRODUKTER OGSÅ HVIS DU ØNSKER AT FÅ DET OPTIMALE RESULTAT.