Hårfarve-1.00-intens-Sort-100ml-fra-spanews-farum
Hårfarve-1.00-intens-Sort-100ml-fra-spanews-farum
Hårfarve 1.00 intens Sort 100ml-fra-spanews-nok-til-2behandlinger

Hårfarve 1.00 intens Sort 100ml

299,00 DKK
Varenummer: 1.00

Hårfarve 1.00 intens Sort - En mørk glansfuld hårfarve. I en pakke er der nok til 2 hele farvebehandlinger i et kort og mellem langt hår.

Men ikke alle kan bære sort. Det kræver nemlig næsten Torneroses hud. Er du i tvivl om du kan bære farven, så start med at farve en tot. Så du ikke fortryder. Sort er nemlig den sværeste farve at få lys igen uden at det skal være hårdt for håret.

Hvad skal man være opmærksom på?:

sort hårfarve sidder fast på huden, så brug farve blokker hele vejen rundt i kant i ansigt, gerne på neglebånd og negleplade, inden handsker, fordi det går ikke af hvis du får det på. Det skal slides af og tager bare et par dage, men kønt er det ikke.

Hårfarve 1.00 intens Sort 100ml er den mørkeste farve håret kan farves.


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms


Når håret farves sort er det vigtigt at man har et grundlag i sit eget hår der har varme pigmenter som gul kobber eller rød. Hvorfor så det.  Årsagen er at sort er en kold farve og den vil trække grøn op hvis dit hår ingen varme pigmenter har. Så derfor kan du med stor fordel starte din hårfarve med en varm skyllefarve,så er du sikker på du slipper for det grønne skær.


Fakta Om Hårfarve: Har du tidligere farvet dit hår og er farven  stadig i dit hår, så kan det ikke lysnes med en hårfarve. Det kan kun farves mørkere. Vil du have lysere hår efter en hårfarve uanset hvilken en hårfarve. Så vil det kræve at håret  først afbleges.  Vi understreger  har du Et farvet hår så kan du IKKE farve håret lysere med en hårfarve.

Når du vælger at farve håret så brug SpaNews.dk Vores frisører er klar til at hjælpe dig. vi kan fanges fra 08.15-18.00 mandag til fredag. Benyt vores SMS service 31536137 så slipper du for kø, og vi ringer dig op så snart en er ledig.