Alge Ansigtsmasker giver din hud et væld af forskellige pleje
Alge Ansigtsmasker giver din hud et væld af forskellige pleje
algemasker.fugter.opstrammer
den-tykke-maske hives let af når den er helt tør i et stykker der ikke gør ondt
alagemasker
blueberry facemask - blåbær ansigtsmaske

Alge Ansigtsmasker til ethvert problem

Fornyer huden

49,95 DKK
Varenummer: 5906713240021
Mængderabat
Ved køb af 3: 99,00 DKK

100% Naturlige Alge Ansigtsmasker

 •  Allergivenlige masker til ansigtet
 • De blandes op med koldt vand
 •  De gør ikke ondt når de skal hives af , De hives af i et stykke når masken er tør, er den er klar til at tages af.

Hvilken maske kunne du så tænke dig?


 • Blue Berry Alage peel-off maske. 
  Vejl. Udsalgspris Kr. 89,95 

Alge Blåbær AnsigtsMaske
En særlig iltende maske til behandling af alle hudtyper  og særligt den følsom sensitive og sarte hud.
Den problemfyldte vil også have stor gavn af denne, problemer som:
      Rosacea
      Couperose
      Karsprængt hud.
     Sensitiv & Sart hud
    
Blåbær.:
For sprængte kapillærer og følsom hud.

Masken har fugtgivende, antiseptisk og beskyttende indhold.
Blåbær virker også som desinfektion og mindsker porre.
Den forbedrer mikrocirkulationen, befæster kapillarrør.
Antioxidanterne bremser ældnings processen. Masken virker beroligende på huden og efterlader den fløjels agtig, naturligt renset, fast og glat.

Anvendelse. Bland en del af posens indhold med iskoldt vand, for at få en homogen blanding. Rør grundigt. Påfør i en ens fordeling af masken på området. Lad den tørre i 15 min. Herefter trækkes masken af nede fra og i et lag.
Behandling med alger masker.
Trin 1 - Rens huden grundigt. 

 (Vi anbefaler at peeling er om aftenen. Så din hud er beskyttet af den naturlige fedt, der ligger i overfladen.)

Trin 2 -  Påfør Serum efter hudtype, lad den blive optaget af huden inden du påfører masken.
Lad masken sidde på når du påfører algemasken. Det er bedst hvis den har siddet 10 min.

Trin 3
- Den såkaldte forberedte hud, er nu klar til at anvende algermasken.  Lad den sidde i til den er helt tør. Ca. 15-20 min. Er din maske tør før, ved du nu at din hud havde hårdt brug for den pleje den fik og vi anbefaler derfor at du gentager hele proceduren dagen der på.

Trin 4 - Fjern masken, træk af nede fra og op. Oplev hvor fantastisk din hud føles.

 • Brug evt. tonic til at fjerne resterne med. Påfør herefter Creme efter hudtype.
 • Maskerne kan blandes med både varmt og koldt vand. Men vi anbefaler koldt.
 • Put hele posens indhold i en skål
 • tilsæt 50ml vand lidt af gangen mens du rører
 • Rør grundigt
  Masken blandes med stor fordel i koldt vand, for at få en homogen maske.
  Den vil lindre en solbrændt hud, eller en allergisk reaktion.

  Antiage behandlinger bør altid bruge koldt vand, for at få den opstrammende effekt i huden og i blodcirkulationen.

  Masken skal ligges i en ens jævnt lag på huden. Ikke et tyndt lav. Du vil opleve talg og skidt og møg suges op i masken, huden af efterladen den irriteret. Du kan se det i masken efterfølgende, hvis du ikke ødelægger den når den trækkes af.

  Algemasken kan ligges over hele øjet- øjenområdet, og over hele munden. (dette gøres ikke uden at spørge kunden først. Sørg for der ikke er forkølelse, så vejrtrækningen ikke er svær via næsen.)

  Får du masken i håret, vent med at fjerne den indtil den er tør, så trækkes den let af - Og uden at det gør ondt i håret. Ingen panik, hud hår og negle har den samme DNA og har brug for den samme pleje.

  God fornøjelse.1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms


Blåbær.:
For sprøngte  kapillærer og følsom hud.
Masken  har fugtgivende, antiseptisk og beskyttende indhold. Blåbær virker også  som desinfektion og mindsker porer,den forbedrer mikrocirkulationen, befæster kapillarrør. Antioxidanterne bremser ældnings processen. Masken virker beroligende på huden og efterlader den  fløjlels agtig , naturligt renset, fast og glat.

Anvendelse. Bland en del af posens indhold med iskoldt vand, for at få en homogen blanding. Rør grundigt. Påfør i en ens fordeling af masken på området. Lad den tørre i 15 min. Herefter trækkes masken af nede fra og i et lag.

Få gavn af vores andre masker.
 
Organique alginat masker  er beriget med specielt udvalgte ingredienser, høj kvalitet og sammenhæng i silkeagtig side. De reducerer rynker og forhindre nye fra formning. Anti-stress effekt, lindre irritationer, opstrammer, fugter i de dybere lag og lysner huden.

Tranebær alger peel-off maske - intens og opstrammende ansigtsmaske  i sær til den sarte hud.
Intensiv opstrammende maske til tør, følsom,  & irriteret hud. Indholdet af polyphenoler tranebærenes antioxidanter, forhindrer dannelsen af frie radikaler, bremser aldringsprocessen. Blødgør, lindrer og fugter huden, frisk frugtagtig duft fra de tranebær som  er en af de særlige ingredienser<BR>

Blueberry Blå alger peel-off maske – oxygen / iltende maske til behandling af alle hudttyper, Den problemfyldte vil have stor gavn af denne.,i sær, rosacea hud  og karsprængt hud.

Anbefales  til følsom hud. Masken er fugtgivende, antiseptiske (antiseptisk) og har  en beskyttende virkning.  Blåbær desinficerer og strammer  op i porerne, der mindskes efter brug, forbedrer mikrocirkulationen, styrker væggene i kapillærerne, antioxidanter sinker modningen. Efter brug af masken, er huden bliver silkeblød, ren og stram. Mænd kan sagtens bruge disse masker også <BR>

Oliven alger peel-off maske - øger fleksibiliteten, nærer hud, i sær den dehydreret og moden hud.
Masken stimulerer hudens iboende evne til at regenerere, nære og øge den naturlige farve. Brug af masken reducerer symptomerne på ældning. Indholdet af fedtsyrer forbedrer hudens elasticitet, E-vitamin fornyer  epidermis, neutralisere frie radikaler. Efter brug af huden bliver stram og perfekt hydreret. <BR>
Papaya alger peel-off maske – Fedtet hud, grå hud, træt hud, kræver regenerering - papaya ekstrakt og arginin-nel vil sørge for dette.<br>

Denne unikke maske kombinerert med eksfolierende og regenererende egenskaber. På grund af indholdet af papain papayas frugtsyre, fjerner den naturligt døde hudceller.

Aktiverer aminosyrerne de såkaldte argininer, som fremskynder cellefornyelsen, vil omgående give dig friskere og mere strålende hud genvinder sin elasticitet og strålende glæd.

Anti-acne aftagelig tang wrap - Anti-inflammatorisk, regulering af talgproduktion - 100% brune alger ekstrakt, hav mudder, hvid pil ekstrakt, tea tree olie og menthol

Perfekt til inflammatoriske tilstande, strammer porerne, absorberer overskydende talg. Antiseptisk virkning af tea tree olie med  særlig evne til at oprense huden, zink regulerer sebum, reducerer den naturlig syre  og lindrer ubehagelige symptomer på acne. Masken normaliserer, renser og fugter huden perfekt.

Alger peel-off maske Eye Liner - udglatter rynker omkring øjnene - hydrolyseret kollagen og Damaskus rose ekstrakt

Pleje af følsom hud omkring øjnene anbefales denne lille herlighed. Den silkeagtige maske er  grundlæggende i hudpleje til øjnene. Planteekstrakter, som lysner, forynger huden og reducerer træthed forårsaget af ødem.

Kombinationen af alginat og rismel styrker defensive funktioner i huden, køler og nærer den sarte hud omkring øjnene. Marine collagen udglatter rynker, mens olie steg fremskynder hudens regenerering. Masken er nem at bruge, pålidelig, glat konsistens giver en behagelig forfriskende oplevelse.