AMAZONIT-KRYSTALLER FRA SPANEWS
AMAZONIT-KRYSTALLER FRA SPANEWS
„Når jeg viser hvem jeg er, fyldes jeg af mod.“ Afbalancerer de mandlige med de kvindelige energier, og frembringer de kvaliteter der er i klarhed, ren ånd og de mange aspekter i ens personlighed Fysisk: gigt og andre reumatiske lidelser. God til nakke -

Amazonit

37,50 DKK
Varenummer: amazonut

                    

ProduktNavn: Amazonit

lykkesten for Stjernetegn: er ikke en stjernetegnsten

Sådan Skal den Renses: Du renser din sten når den er blevet mat. Det forgår med saltvand. Lad din sten tørre i direkte sollys for at forstærke energierne igen. Stenen bliver mat grundet optagelsen af negative påvirkninger.

Om: Amazonit

Energisten - dulmer voldsomme følelser, bekymringer og frygt, såvel som irritationer og negativ energi. Når jeg viser hvem jeg er, fyldes jeg af mod.“ Afbalancerer de mandlige med de kvindelige energier, og frembringer de kvaliteter der er i klarhed, ren ånd og de mange aspekter i ens personlighed.
Fysisk: gigt og andre reumatiske lidelser. God til nakke - skuldre- og hovedspændinger. Renser nyererne. Anvendes mod mareridt.

Mineral:
  En feldspat som blev fundet i 1847 ved Amazon­floden i Sydamerika. Psykisk: Giver harmoni. En fredssten, der giver ro og som fjerner aggressioner og ærgelser.

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 20 g.
Priser er inkl. moms