Bjergkrystal poleret
Bjergkrystal poleret
bjergkrystal
rå-bjergkrystaller-

Bjergkrystal

Med Kort om dens betydning

40,00 DKK
Varenummer: bk

Bjergkrystal Sten & Krystaller fra SpaNews

Styrke og kraft - forstærker både energi og tankevirksomhed. Siges at bringe stjernernes energi ind i sjælen.

Bjergkrystaller findes i hele verden, og er faktisk det hyppigst forekommende mineral i jordens overflade. De bedste krystaller findes i de schweiziske og franske alper, men den vigtigste lokalitet er Brasilien. 

Symboliserer menneskets vækst, sandhed, visdom, overblik og harmoni. Skaber energi og åbner op for det gode og positive.

Stimulerer vore intuitive evner og afbalancerer yin og yang. Den indeholder alle regnbuens farver derfor er dens virkning også mangesidet, og den kaldes også "stenen over alle sten".

Bjergkrystallen skaber energi, åbner for den fysiske såvel som det psykiske og spirituelle gennemstrøm. Den giver klarhed og indsigt og afbalancerer din krop fysisk og psykisk, den healer overalt. God mod jord- og vandstråling. Generelt healende ved alle fysiske ubalancer.

Bjergkrystal med rubinstøv : Rubinstøvet og bjergkrystallen danner energimæssig balance mellem rod- og kronechakra.

Den forener vores fysiske og åndelige væren i et, og giver samtidig en god jordforbindelse. Rubin krystallen arbejder med vore positive begrænsninger og minder os om, at ydmyghed og respekt bør være grundlaget for alt hvad vi siger og gø

Sten forstærker også andre stens energier. Det er også ønske sten. Så den er ekstra powerfuld når du virkelig brændende ønsker noget og holder den i hånden samtidig.

Kan også bruges hvis din partner snorker, put den under din hovedpund og ønsk. Men du risikerer også at han nu ikke kan sove....

Bjergkrystal er en kvarts i familie med ametyst, rosenkvarts, røgkvarts og citrin.

Ja tak
1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 10 g.
Priser er inkl. moms

Om Sten og Krystaller Powerful Energi Terapi:

Mineraler – krystaller præcis det der udgør vores planet jorden. For dig som menneske kræver din biologiske forbindelse til jorden luft, vand og mineraler for at overleve.

Hver enkelt krystal overfører energi og svinger på frekvenser, og har derfor i mange år været brugt til healing.