cupping-cups-4stk
cupping-cups-4stk
cupping-cups-sæt-med-4størrelser
cupping-cups-face-eye-ansigts-cupping-cup

Cupping Cups 4 stk 1 sæt

299,00 DKK
Varenummer: cup4

Cupping Cups i 4 størrelser i et sæt

Kinesisk Cupping Cups Til Ansigts Cupping.: 

  • Cupperne Findes I 2 størrelser. Medicinsk Silikone Ansigts Cupping Cups 
  • Perfekt til facelift og drænage i ansigtet. En cup anvendes til tør Cupping, på en hud indsmurt i Sheabutter eller en ren olie.

Medicinsk Silikone Cuppen er lettet at anvende hvis du sætter den på huden, tryk på den. og forstil dig at du skal suge alt skidt ud af vævet og trække det videre.

Det betyder et mikro let løft uden cuppen slipper og træk. Tør gerne fingrene så du ikke glider men kan holde rigtig fat på den. Husk den skal have noget at køre på, brug gerne Sheabutter, særligt hvis du døjer med hud der fedter. Olie er ikke smart til en hud der er uren eller en hud der fedter.


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

I ansigtet :

Husk du ikke skal lade cuppen stå stille i ansigtet, men være i konstant bevægelse.

Cupping til muskelspændinger i kæben hvis du døjer med at skærer tænder om natten. Cupping anvendes for at stimulerer og styrker immunforsvaret- den øger blodgennemstrømningen i bindevævet, led, muskler og selv de indre organers bindevæv.

Cupping frigiver Toksiner og affaldsstoffer fra bindevævet og da fascia, som fungerer som et depot for alt det kroppen ikke kan håndtere af diverse årsager, ja så pakker kroppe den det ind i fedt og lagre det i depoterne og stagnerer det der indtil der er mulighed for at bearbejde skidtet.

Den øgede gennemstrømning af blod og lymfe fra cupping er en udrensning via af hudens porre.

Cupping er godt for en rækker skønhedsmæssige faktore men det der er sker i kroppen kan ikke understreges nok.