DERMAHYDRA FACEROLLER
DERMAHYDRA FACEROLLER
OM-DERMAHYDRA-INTENSIV-REPAIR
c-vitamin-
om-cvitamin

DermaHydra SkinRoller 0.25 Ce Godkendt incl C-vitamin

599,00 DKK
Varenummer: 4498-CV

DermaHydra FaceRoller 0,25mm Til HyperPigmentering, Ar , Dybe Linjer og Solskader 

Virker den?: Ja Du kan tro den virker og jeg vil gerne fortælle dig hvorfor. Når Huden micro perforeres som er tilfældet når du ruller dit ansigt med rullen ganske blidt. Så tror huden at den er gået i stykker." hvilket naturligvis ikke er tilfældet." Huden starter med at reparerer noget der ikke er gået i stykker og det er powerfuldt. I øvrigt starter collagen processen og celler fornyes.

Hvor tit skal man bruge den?: Du skal bruge den hver 3. dag og altid om aftenen. Altid på en helt ren hud og helt uden nogen creme af nogen art.

Er den godkendt?: Ja den er Ce godkendt

Hvor mange Nåle har den: 64 Titanium Micro needles i din Skinroller 


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 90 g.
Dimensioner: 12 mm × 8 mm × 25 mm
Priser er inkl. moms

Du vælger DermaHydra C-vitamin når din hud er moden, hyperpigmeteret eller du ønsker at reducere dine ar.

"Når huden er blevet ældre, når ar er opstået, når solskader og læderhud er en konstatering. SÅ vælger du C-vitamin og særligt når din hud har pigmentfejl, hyperpigmentering, vent hvis det er hormonel hyperpigmentering som en graviditet."

 Vi kan selv gøre noget ved vores udsende når vi kommer op i alderen. Med alderen bliver huden tyndere og gendannes langsommere. Den bliver langsomt slappere. Det hele starter fra vi når 20 års alderen, og når vi er 50 år har vi ca. halvdelen af de rynker vi får igennem livet.

Vores rynker er genetisk bestemt, så kig på dine forældre, så har du en ide om, hvordan du vil se ud. Rynker er nedarvet fra den ene af dine forældre, så du er ikke i tvivl om hvem du ligner.

Uanset hvad vi gør, så kommer vi ikke uden om at ”emballagen” bliver mere slidt og krøllet som årene går. Sol, rygning, og livsstil har en også en stor indflydelse på vores hud. Sukker er faktisk fjende nr.1


Fordele ved DermaHydra med C-vitamin:

  • Reducerer forekomsten af fine linjer, rynker, ar og slap hud.
  • Fremmer en lysere hud og hjælper til at reducere hyperpigmentering.
  • Forbedrer elasticiteten i huden og skaber et mere ungdommeligt udseende.
  • For opstramning af solskadet og aldrende hud
  • C-vitamin evner at overraske os dagen derpå, og igen dagen derpå når vi taler om pigmentering, forbedringen, er der pludselig og markant. 
  • Mindsker og udglatter rynker.