DermaHydra SkinRoller 0,5 Ce Godkendt incl hyaluronsyrer

499,00 DKK
Varenummer: 4498-

DermaHydra FaceRoller 0,5mm Til  Antiage & Opstramning af huden

Virker den?: Ja Du kan tro den virker og jeg vil gerne fortælle dig hvorfor. Når Huden micro perforeres som er tilfældet når du ruller dit ansigt med rullen ganske blidt. Så tror huden at den er gået i stykker." hvilket naturligvis ikke er tilfældet." Huden starter med at reparerer noget der ikke er gået i stykker og det er powerfuldt. I øvrigt starter collagen processen og celler fornyes.

Hvor tit skal man bruge den?: Du skal bruge den hver 3. dag og altid om aftenen. Altid på en helt ren hud og helt uden nogen creme af nogen art.

Hvornår skal den udskiftes?: Du skal udskifte din rulle når du har brugt indholdet du putter i

Hvordan skal man rulle? Du skal rulle vandret, lodret og diagonalt Tæl mindst 6 og gerne 10 hver vej, og husk du skal rulle uden at trykke!


Er den godkendt?: Ja den er Ce godkendt

Hvor mange Nåle har den: 64 Titanium Microneedles i din Skinroller 

Hvornår bør man ikke anvende DermaHydra?: Har du acne i udbrud, forkølelsessår & sukkersyge, skal du ikke anvende den. Man skal heller aldrig dele sin rulle med nogen. Heller ikke selv om der byttes DNA på andre måder.

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 70 g.
Priser er inkl. moms
  • Vil du gerne have en sundere og yngre hud?

 Vi kan selv gøre noget ved vores udsende når vi kommer op i alderen. Med alderen bliver huden tyndere og gendannes langsommere. Den bliver langsomt slappere. Det hele starter fra vi når 20 års alderen, og når vi er 50 år har vi ca. halvdelen af de rynker vi får igennem livet.

 

Vores rynker er genetisk bestemt, så kig på dine forældre, så har du en ide om, hvordan du vil se ud. Rynker er nedarvet fra den ene af dine forældre, så du er ikke i tvivl om hvem du ligner.

Uanset hvad vi gør, så kommer vi ikke uden om at ”emballagen” bliver mere slidt og krøllet som årene går. Sol, rygning, og livsstil har en også en stor indflydelse på vores hud. Sukker er faktisk fjende nr.1

Fordele ved DermaHydra:

  • Reducerer forekomsten af fine linjer, rynker, ar og slap hud.
  • Fremmer en lysere hud og hjælper til at reducere hyperpigmentering.
  • Forbedrer elasticiteten i huden og skaber et mere ungdommeligt udseende.
  • For opstramning af solskadet og aldrende hud
  • Øjeblikkelig opstrammende effekt.
  • Mindsker og udglatter rynker.