Fodbanditter til at skåne dine hæle fra SpaNews
Fodbanditter til at skåne dine hæle fra SpaNews
Fodbanditter til at skåne dine hæle fra SpaNews-Fodbanditter fra SpaNews Løser Knyst og fodproblemer og helt uden operation. Hvilket på den lange bane ikke virker, det er også smertefuldt og lang rehabilitation. Fodbanditter løser enkelt og virker omgåend
Fodbanditter til at skåne dine hæle fra SpaNews-hæleskånere
Fodbanditter til at skåne dine hæle fra SpaNews

Fodbanditter til Sprækkede Hæle - lidt som at få skyer under fødderne

238,00 DKK
Varenummer: hæleskåner
Mængderabat
Ved køb af 2: 119,00 DKKFodbanditter til  kampen imod fodproblemer som Hælspore, hæle der revner og sprækker. De er onesize og tilpasser sig fodenHælsporre sprækker og ondt i foden og fødderne ødelægger både din mobilitet, din balance, måden du går på. eller bare det at stå. Men der er hjælp at hente. Faktisk helt simpelt med Fodbanditter til Hæle der virker som skåne til fødderne fra SpaNews i Farum.

Man kan egentlig godt beskrive dem som om du har fået skyer at gå på og også når du står, kan du nu hvile på fødderne uden smerte.

Dine Revner på fødderne vil begynde at hele op og dit liv bliver langt mere interessant, da du nu godt gider at bevæge dig ud i verden.

De skal rengøres daglig. Fordi en fod afgiver 0,5L sved dagligt, så der er ikke noget at sige til at man kan få sure tæer vel. Det gør du ved at vaske dem tørre i sulfo og så vand. Herefter drysser du dem med medfølgende tryllepulver. Så klistrer den medicinske silikone nemlig ikke.


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 10 g.
Priser er inkl. moms

Fodbanditter til alle slags fodproblemer. Lige fra Hammertæer til nedsunken forfod. Men også  Knyster- Rehabilitation af Hallux Valgus -  Udaddrejet Storetå. Det bedste at det hele er at helt simpelt kan de afhjælpes og helt løses uden operation på bare 4 måneder. Brug SpaNews Fodbanditter.  Knyster Rehabilitation af Hallux Valgus Udaddrejet Storetå

Kan løses uden operation på bare 3-4 måneder. Bruge SpaNews erfaring inden du vælger at blive opereret.

Det Kræver 8 timer daglig brug. Du må gerne tage natten til brug. Uge for uge vil du opdage forbedringen. 12-16 uger så er knysten væk. Helt uden operation.

Fodbanditter skiller tæerne -Tåskiller  vil give dig reducering af knyster og så kaldet Hallux Velgus- De er lavet af  Medicinsk silikone Blød og komfortabel. Føles som en vingumme og man kan få lyst til at bide i den. Prøv da inden du skrider til drastiske overgreb som operation der både er smertefuldt og kortsigtet. En rar løsning  og effektiv løsning inden du vælger at blive opereret.

Det Kræver 8 timer daglig brug. Du må gerne tage natten til brug. Uge for uge vil du opdage forbedringen. 12-16 uger så er knysten væk. Helt uden operation.

Tåskiller Til reducering af knyster og så kaldet Hallux Velgus Medicinsk silikone Blød og komfortabel. Føles som en vingumme og man kan få lyst til at bide i den.