fodbandit-til-knyster-på-lilletåen-Den-lille-fodbandtit-får-lilletåen-til-at-vende-næsen-hjemad
fodbandit-til-knyster-på-lilletåen-Den-lille-fodbandtit-får-lilletåen-til-at-vende-næsen-hjemad
Fodbanditter Anvendes I Kampen Mod Probleme Fødder
Løs-dine-fodproblemer-med-fodbanditter-fra-spanews

Fodbanditter Til knyster på Lilletåen Hallux Valgus

119,00 DKK
Varenummer: fodbandit-45
Mængderabat
Ved køb af 2: 119,00 DKK

Fodbanditter Hvis Du vil af med knyster på Lilletåen Hallux Valgus

Slip Af med dine Knyster helt simpelt også når det er din Lilletå der har den eller hvis den er på Afveje

Hallux Valgus  Direkte oversat Den skæve store og anvendes som en generel betegnelse på  kyster

Har du prøvet at træde dig selv over lilletåen? Med den fod den sidder fast på ? Lyder det mærkeligt ja og er det svært at forstille sig?  Ja det er det, alligevel er det er problem mange døjer med.

Det er let at forstå hvorfor at lysten til at gå forsvinder og gangen bliver naturligvis også hæmmet og de smertefulde tramp på sig selv sider tydeligt fast i erindringen. Det er så her du skal spidse øre hvis du har en lilletå der er kommet på afveje.

og det løser Den lille Fodbandit hel simpelt Lilletåen kraver under tå nr. 4

Fodbanditter Til En Lilletå På Afveje og du kan nemt have den på i dine sko

Fodbanditter Anvendes I Kampen Mod Problemfødder og vi har garanteret også løsningen hvis du ikke kan se den her.

  • Hæl sporer
  • Sprækker og revner i hæl
  • Ondt i foden eller steder i foden

Dine fødder huser hele din krop og set med Kinesiske briller på så er lilletåen en del at din skulder.  Det er også den sidste del af Galdeblæremeridianen AkupunkturPunktet er Nr. 41 Det er et punkt der er anset som meget vigtgt og det  omhandler blandt andet skidt der er hobet i kroppen. Så som for meget syrer. Det punkt er mand og kone med lever3 og anvendes i Master Punkter. Som er i blandt de vigtigste punkter i det at skabe harmoni i kroppen.

fødderne ødelægger både din mobilitet, din balance, måden du går på. eller bare det at stå bliver markant bedre. De daglige stød kroppen får bliver blanceret bedre og det vil give overordnet ro til smerter og kroppen får et fortjen hvil, alt i mens skavankerne forsvinder. Det lyder for godt til at være sandt men det er det ikke. Det hele handler om balance og det er præcis det der skabes så ubalancen forsvinder fordi årsagen behandles og ikke problemet.

Men der er hjælp at hente. Faktisk helt simpelt med Fodbanditter til Hæle der virker som skåne til fødderne fra SpaNews i Farum.

Man kan egentlig godt beskrive dem som om du har fået skyer at gå på og også når du står, kan du nu hvile på fødderne uden smerte.

Dine Revner på fødderne vil begynde at hele op og dit liv bliver langt mere interessant, da du nu godt gider at bevæge dig ud i verden.

De skal rengøres daglig. Fordi en fod afgiver 0,5L sved dagligt, så der er ikke noget at sige til at man kan få sure tæer vel. Det gør du ved at vaske dem tørre i sulfo og så vand. Herefter drysser du dem med medfølgende tryllepulver. Så klistrer den medicinske silikone nemlig ikke.


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 10 g.
Priser er inkl. moms

Om Fodbanditter -&- Neglebanditter fra SpaNews

Holistisk Smertelindring var udgangspunktet : Det er så mange mennesker der døjer med smerter, lange sygeforløb, stressnedbrud og lang rehabilitering. Det er også en gruppe der ikke har råd til at betale for behandling så de får det bedrer. Derfor skulle vores naturlige smertelindrende hjælpemidler være til at betale. De skulle være så simple at alle kunne få gavn af det og uden det blev gjort forkert. Når man er stresset kan man nemlig ikke huske hvad der præcis blev sagt og for meget info er nu bare nyttløs larm i hovedet på den gruppe af mennesker der ikke kan rumme mere. Så Simpelt blev et nøgleord der går igen i alt hvad vi laver.

Fodbanditter er såre simpelt !! Du skal bare tage den. Det er også vist på et billede. Pyt med en hel bunke info og hvad og hvorfor... Mærk det der sker. SMERTER FORSVINDER SOM DUG FOR SOLEN.

Når vi ikke har ondt vender glæden og lysten til livet automatisk tilbage og så er der plads til at rumme hvad skete der. Men for de fleste er det helt ligegyldigt for smerte er væk og det gør stort indtryk på et langt sygeforløb og derfor er mund til mund sådan de nu hjælper en anden med smerter og helt uden at tømme pengepungen.

De er alle sammen proppet med   Lige fra Hammertæer til nedsunken forfod. Men også  Knyster- Rehabilitation af Hallux Valgus -  Udaddrejet Storetå. Det bedste at det hele er at helt simpelt kan de afhjælpes og helt løses uden operation på bare 4 måneder. Brug SpaNews Fodbanditter.  Knyster Rehabilitation af Hallux Valgus Udaddrejet Storetå

Kan løses uden operation på bare 3-4 måneder. Bruge SpaNews erfaring inden du vælger at blive opereret.

Det Kræver 8 timer daglig brug. Du må gerne tage natten til brug. Uge for uge vil du opdage forbedringen. 12-16 uger så er knysten væk. Helt uden operation.

Fodbanditter skiller tæerne -Tåskiller  vil give dig reducering af knyster og så kaldet Hallux Valgus.  De er lavet af  Medicinsk silikone Blød og komfortabel. Føles som en vingummi og man kan få lyst til at bide i den. Prøv da inden du skrider til drastiske overgreb som operation der både er smertefuldt og kortsigtet. En rar løsning  og effektiv løsning inden du vælger at blive opereret.

Det Kræver 8 timer daglig brug. Du må gerne tage natten til brug. Uge for uge vil du opdage forbedringen. 12-16 uger så er knysten væk. Helt uden operation.

Tåskiller Til reducering af knyster og så kaldet Hallux Velgus Medicinsk silikone Blød og komfortabel. Føles som en vingumme og man kan få lyst til at bide i den.