Medlemstilbud Oktober: -Total makeover Klip farve striber og Til halv pris
Medlemstilbud Oktober: -Total makeover Klip farve striber og Til halv pris

Medlemstilbud Oktober

1.999,00 DKK
Varenummer: Total Makeover Frisørbehandling

Medlemstilbud Oktober: Total makeover Klip farve striber og Til halv pris 

Krav for at kunne benytte tilbuddet:  Aktiv medlemskort - Køb af medlemskort. Køb det her

Tilbuddet indeholder: En tur til frisøren i Farum for at blive forkælet med et helt nyt look. Vi Farver håret laver Reflekser og du bliver også klippet. Bedst af det hele, du får det til halv pris.

Du får vasket håret, hovedbundsmassage en nyt look tilpasset til dig og et stort udvalg af forskellige drikkevarer. Kort sagt en opfriskning hvor vi fremhæver din bedste side og giver dig et frisk nyt look.

Ekstra betaling:Der kan komme gebyr for farvetillæg ved meget hår prisen er Kr. 250,00 Der kan også være merbetaling, hvis du ønsker Colorphlex i håret. Gebyr for Colorphlex Kr. 250,00

Det viser tydeligt hvad colorphlex kan se bare billedet.

Tilbudet er for Medlemmer  og du kan også blive medlem, du skal blot købe et medlems kort


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Vi fremhæver din bedste side og giver dig et frisk og helt nyt look. Tilbudet for er for medlemmer  men kan også gives som gave af et medlem til et ikke medlem.

Tilbuddet indeholder : Et sprit nyt look  hvor der både er klipning Fuld farve eller et mix af highlights. Desuden en lækker hårvask og tilpasset hårkur med hovedbundsmassage og varme omslag.  Styling og føn, samt vejledning i hvordan du fremover styler dit nye hår. Helt uden merpris.

Lad en professionel rådgive dig om dit nye look, gør noget nyt og godt for dig. Spring efteråret i møde med et nyt look.

Undervejs:  serverer vi et glas vin, Cafe Latte, eller måske blot en danskvand med blåbær smag.  vejledning i hvordan du fremover styler dit nye hår. Helt uden merpris.

Der kan komme et farve tillæg hvis du har meget hår.

Ikke længden, men mængden af håret. Men så har du helt sikkert hørt det selv tidligere. Prisen er kr. 250,00 så du bliver ikke ruineret.