Kærlighedssten Symboliserer kærlighed og harmoni lærer dig at tilgive Afskærmning af fysiske stråler
Kærlighedssten Symboliserer kærlighed og harmoni lærer dig at tilgive Afskærmning af fysiske stråler
rosakvarts

Rosakvarts

25,00 DKK
Varenummer: rosakvarts

Om Rosakvarts:

Mineral:  En krystallinsk silikat med titan.

Psykisk: Giver en beroligende energi, kærlighed og balance i yin og yang. Skærmer mod stråling fra skærme, jorden og rummet.

Krystallen Rosakvarts er en sten de fleste kender. Den er rigtig god til at opsnappe statisk elektricitet, så høre du til de uheldige der får stød uanset hvad du røre ved, så put denne sten i lommen. For Rosakvarts er afskærmning af fysiske stråler

Rosakvarts er en blid og kærlig sten, man kan vel kalde den en Kærlighedssten. Den Symboliserer kærlighed og harmoni og så giver den dig evnen til at tilgive. Hvorfor mennesker med  lidelser som astma, eksem,hoste, allergi og tyktarms relateret tilstande eller bare svært ved at komme på wc, burde have den i lommen eller i bh´en.

Lungerne huser dine følelser og huden afspejler dem, hvorfor det er yderst vigtig at du lærer at tilgive. Ikke for de andres skyld men udelukkende for din egen. Den der har såret dig, tænker nemlig ikke det mindste over det, og den nag du bærer, ødelægger din livskvalitet. SÅ tilgiv idioterne, du behøver ikke fortælle dem det.

RosaKvarts stenen kommer i den søde rosa nuance og farven kommer fra indholdet af titanoxyd og mangan. Sten virker tiltrækkende på alle