Stærk Ryg

550,00 DKK
Mængderabat
Ved køb af 10: 450,00 DKK

UltraTone Elektronisk Biostimulation - signalerne er præcis som dem din hjerne vil sende hvis du eksempelvis ville klø os på næsen. Vi registrerer ikke signalet, men klør os i stedet på næsen. 

Kroppen er som en computer, og genveje kan forsvinde og hele nervesystemet kan larme. Med ultratone behandlinger, kan vi afhjælpe en lang række problematikker, kropsterapi ikke kan. Kombinationen af begge dele er særdeles powerfuldt. Få din holdning tilbage og gå stærk ryg i møde. Denne behandling er tiltæng  Stærk ryg eller genoptræning.

Med OCM® teknologi, der simulerer cellernes naturlige kommunikation,du vil få trænet musklerne på en måde, en man ikke selv er i stand til. En flad mave, kræver en stærk ryg. 

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
  • Ultratone, kan kombineres med slanketerapi, da du ved vægttab har brug for huden strammes op.
  •  Ultratone kan stå alene som en muskelbehandling, eksempelvis kan du få 1800 mavebøjninger i 80% af dit muskelvæk på blot 30 min
  • Ultratone kan forbedre din ryg ved afspænding af din muskulatur, stærk ryg og flad mave hænge i den grad sammen.
  •  Ultratone kan mindske ufrivillig vandladning, stramme bugen op igen efter en fødsel og et af andre fordelagtige muligheder for din krop.
  • UltraLyd knuser fedtet, (Lipo) Trio Fordi det er en 3i en behandling. Der blandt andet Transporterer det knuste fedt videre til lymfesystemet og sidst men ikke mindst opstrammes huden, så den ikke bliver slap som dit vægttab accelererer

Lad os sammensætte din terapi