Tigerøjet-Tigerøjet er stenbukkens lykkesten
Tigerøjet-Tigerøjet er stenbukkens lykkesten
tigerøje-okseøje
Stenbukkens lykkesten er 'tigerøje'. Tigerøje samler og forener solen og jordens energier. Frremmer umidelbare udreyksmuligheder og hjælper med det følelsesmæssige i livet. God til at samle spredte og detaljerede informationer. Er i harmoni med jorden, gi
Tigerøjet er stenbukkens lykkesten

TigerØjet Stenbukkens Lykkesten

39,95 DKK
Varenummer: Tigerøjet

                    

ProduktNavn:  Tigerøje

lykkesten for Stjernetegn: Stenbukken - tålmodig og samvittighedsfuld
Fødselsdag mellem 22/12 - 20/1


Sådan Skal den Renses: Du renser din sten når den er blevet mat. Det forgår med saltvand. Lad din sten tørre i direkte sollys for at forstærke energierne igen. Stenen bliver mat grundet optagelsen af negative påvirkninger.

Om: Stenbukkens lykkesten er 'tigerøje'.
Tigerøje samler og forener solen og jordens energier. Fremmer  udtryksmuligheder og hjælper med det følelsesmæssige i livet. Giver spontanitet og klare formuleringer.


God til at samle spredte og detaljerede informationer. Er i harmoni med jorden, giver stabilitet og drivkraft. Indeholder solenergi der fremmer de umiddelbare udtryksmuligheder. Disciplinerer seksualiteten og det følelsesmæssige i livet.

Tigerøje er en kvarts der er opstået ved en forkisling af krokydolit.
Mineral:  En forkislet krokydolit. Psykisk:  Giver harmoni med jorden. Giver stabilitet, styrke og drivkraft. Samler og forener jordens og solens energier.

Stenen kan leveres : som sten | Med kort om betydningen | På stjernetegns kort1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 20 g.
Priser er inkl. moms

 Tigerøjet er lysere end okseøjet