Ultra Sonic Antiaging Dybderenser
Ultra Sonic Antiaging Dybderenser
Ultra Sonic Antiaging Dybderenser
Ultra Sonic Antiaging Dybderenser kan anvendes til rens-af-huden-og-antiage-med-cremer

Ultra Sonic Antiaging Dybderenser

599,00 DKK
Varenummer: ultra-hvid

Ultrasonic Face Cleaner Anti Aging  SkinEnergy

Ultra Sonic Antiaging Dybde Rens Ansigts Maskine

En Face Cleaner Med 10.000 UltraSonic  signaler i minuttet. Med de blødeste børstehår helt præcis 50.000 fine hår forkæler din hud.

Start med max 3 x pr. uge. Udskift gerne med en af den til Dybderens i stedet for antiage med produkterne i din hudpleje som serum og creme. Start med en dag om ugen og øg stille, for den vil rense op fra dybden og for meget op fra de dybere hudlag , vil kunne ses i huden og du vil tro den får dig til at slå ud, hvilket ikke er tilfældet.

Denne maskine bruger 1 AAA Batteri (medfølger ikke). 

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0 g.
Priser er inkl. moms

Fakta om UltraPro Ultrasonic Face Cleaner

Når den anvendes i Hudpleje: Masser dine hudplejeprodukter ind med dette vidunder. Kan du selv tilføre 1-2 ml kan denne maskine massere 10x så meget ind i din hud, lige der hvor den gavner, nemlig i den del af din hud der er i live, der hvor muskelmasse og blodkar er. 

Det betyder for dig at du nu både får gavn af dine produkter både udefra men også indefra og det er der de store forskelle sker. 

Et eksempel.:

Hyaluron er aktiv i 24 timer efter det er udsat for ilt. Det ville tage en aktiv creme 4 dage at nå samme niveau, hvor denne ultrasonic massere din serum, creme ned 

Det betyder at den ikke har været aktiv i 3 dage og derfor får du ikke samme udbytte af dine produkter, som når du anvender denne maskine.

Anvender du Lifting Serum fra Eternal Gold serien, vil du opnå resultater der er meget mere enestående.

Forestil dig så hvor stor forskel det gør når du bruger DermaRoller  Antiage har nu opnået nye højder. 

Vi har dokumenteret resultater og derfor anbefaler vi at du bruger en SpaNews Forhandler til at lære dig at bruge din nye maskine optimalt. Vi giver dig 50% rabat på behandlingen, ved køb af maskinen. Hvis altså ikke du vælger behandlingen hvor maskinen følger med. 

Vi anbefaler at du stille stater dine nye hudpleje ritualer op. Derfor anvend den når du renser ansigtet og tilfører cremer og serum. Lad der gå mindst 3 uger, hvor du anvender maskinen 3 gange om ugen, før du anvender hudpleje der peeler, eksfolierer, har frugtsyrer og lignende. Fordi det du opnår her en dybde rens der går helt ned og tager fat talg, indgroet hår og andre dybdeliggende problemer på en sådan måde, at lidt er meget. 

Test gerne selv, du kan eksempelvis tage et billede at dit ansigt i naturligt lys uden at smile. Lav så den ene side af dit ansigt. Mærk forskellen i ansigtet, den er ikke til at tage fejl af. Tag endnu et billede. 

Lad der gå endnu en time og lav så den anden side, men som du altid gør. Tag et billede, hver time de næste 3. Du vil indse at du lige har taget din bedste investering i brug. Organique Ultrasonic 

Face Cleaner giver dig antiage, dybde rens, optimering af dine hudpleje produkter, du vil indse at den lige har halveret dit forbrug af cremer og skulle du ønske at gå en niveau længere, anbefaler vi dig at kigge nærmere på vores særdeles spændende vandsikre og genopladelige maskine, lavet af medicinsk silikone. Indeholder ikke phtalater, bisfenol A (BPA) og PVC. 

Desuden er det lavet til professionel Hudpleje og her vil du opnå fordele som lymfe bearbejdelse, drænage og meget mere. 

Vi anbefaler du starter med et besøg i klinikken og får den rigtige vejledning i en behandling

Fakta

  • 10,000 UltraSonic signaler pr minut - Samme frekvens som ultralyd
  • Ultra bløde børste hår 50.000 micro Børstehår
  • Bruger 1 AAA batteri