UltraSonic-dybderens-antiaging-facecleanser-porre-mindsker

UltraSonic Facelift incl maskine Hvid

1.025,00 DKK
Varenummer: Ultra Sonic Trio Behandling

Få et Ultra Sonic FaceLift | DybdeRens | Antiage Behandling

En Behandling Af Ansigt Hals & Bryst.

  • Du får din egen Maskine med hjem efter endt behandling
  • Ansigts rens Med 50.000 ultra bløde hår der føles som snurrerende hvis den holdes helt stille. Ultralyd signalerne hiver snavs talg og sebum op så det ikke danner betændelse nede i hudens dybe lag.

UltraSonic FaceCleaner:

Dybderens til dit ansigt hals og bryst derhjemme, når du har lært hvordan. Det gør vi i denne behandling.

Med 10.000 vibrationer i minuttet må du max d ybde rens dig selv op til 3 gange pr. uge. Denne maskine bruger 1 AAA Batteri (medfølger ikke).

10.000 vibrationer pr. min Super ultrabløde & fine hår optimerer din hudpleje og sender den ned hvor den virkelig gavner dig.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Når du bruger Ultra Sonic : Skal du starte stille og max 3x pr. uge

Hudpleje: Masser dine hudpleje produkter ind med dette vidunder. Kan du selv tilføre 1-2 ml kan denne maskine massere 10x så meget ind i din hud, lige der hvor den gavner, nemlig i den del af din hud der er i live, der hvor muskelmasse og blodkar er.
Det betyder for dig at du nu både får gavn af dine produkter både udefra men også indefra og det er der de store forskelle sker.

Et eksempel.:
Hyaluron er aktiv i 24 timer efter det er udsat for ilt. Det ville tage en aktiv creme 4 dage at nå samme niveau, hvor denne ultrasonic massere din serum/creme/ect. ned nu. Det betyder at den ikke har været aktiv i 3 dage og derfor får du ikke samme udbytte af dine produkter, som når du anvender denne maskine.
Anvender du Lifting Serum fra Eternal Gold serien, vil du opnå resultater der er meget mere enestående.
Forstil dig så hvor stor forskel det gør når du bruger derma Rollings. Antiage har nu opnået nye højder.
Vi har dokumenteret resultater og derfor anbefaler vi at du bruger en Organiqe Forhandler til at lære dig at bruge din nye maskine optimalt. Vi giver dig 50% rabat på behandlingen, ved køb af maskinen. Hvis altså ikke du vælger behandlingen hvor maskinen følger med.
Vi anbefaler at du stille stater dine nye hudpleje ritualer op. Derfor anvend den når du renser ansigtet og tilfører cremer og serum. Lad der gå mindst 3 uger, hvor du anvender maskinen 3 gange om ugen, før du anvender hudpleje der peeler, eksfolierer, har frugtsyrer og lignende. Fordi det du opnår her en dybde rens der går helt ned og tager fat talg, indgroet hår og andre dybdeliggende problemer på en sådan måde, at lidt er meget.
Test gerne selv, du kan eksempelvis tage et billede at dit ansigt i naturligt lys uden at smile. Lav så den ene side af dit ansigt. Mærk forskellen i ansigtet, den er ikke til at tage fejl af. Tag endnu et billede.
Lad der gå endnu en time og lav så den anden side, men som du altid gør. Tag et billede, hver time de næste 3. Du vil indse at du lige har taget din bedste investering i brug. Organique Ultrasonic Face Cleaner giver dig antiage, dybde rens, optimering af dine hudpleje produkter, du vil indse at den lige har halveret dit forbrug af cremer og skulle du ønske at gå en niveau længere, anbefaler vi dig at kigge nærmere på vores særdeles spændende vandsikre og genopladelige maskine, lavet af medicinsk silikone. Indeholder ikke phtalater, bisfenol A (BPA) og PVC. Desuden er det lavet til professionel Hudpleje og her vil du opnå fordele som lymfe bearbejdelse, drænage og meget mere.
Vi anbefaler du starter her i klinikken og får den rigtige vejledning.