voksbehandlinger-på-kroppen
voksbehandlinger-på-kroppen
Få din næste voksbehandling hos SpaNews i farum
Få din næste voksbehandling hos SpaNews i farum

Voks af bikini Linjen

187,44 DKK
Varenummer: arme

 Voksbehandling Af Bikini Linjen - ydersiden af trussekanten

Med Varm Voks Azulene der tager alt håret ned til 0.2mm


Hårene skal min være 0,5cm lange og max 2cm
Jo varmere vejret er desto mere sveder man og jo mere man sveder, ja det sværere bliver det for voksen at hæfte.
Så Nervøsitet kan være med årsagen til behandlingen kan tage tid da vi først skal have dig akklimatiseret. Derfor anbefaler vi og udelukkende for din skyld at du booker dine vokstider tidligt om morgenen hvor det endnu ikke er så varmt.
Variant
1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Få din næste voksbehandling hos SpaNews i farum

  • Voksbehandling Af Bikini Linjen Med Varm Voks
  • Voksbehandling Af Ben Med Varm Voks
  • Voksbehandling Af Ryg Med Varm Voks
  • Voksbehandling Af Mave Med Varm Voks
  • Voksbehandling Af arme Med Varm Voks

 En voksbehandling holder hårene væk fra 3-8 uger. Jo flere gange du vokses desto færre hår kommer der. De er også markant finere de ny hår, allerede efter første gang. Men du skal vide at første gang du anvender en skraber, så er resultatet ødelagt og dine hårstubbe bliver som skægstubbe igen. hvilket betyder at nybarberet ben vil stikke igen om aftenen. Så er du typen der bare vokser om sommeren, ja så snyder du dig selv, både på sigt og på pengene du bruger om sommeren. For vedligholder du vinteren over, så kan du rykke tiden i mellem dine behandlinger 2-4 uger

De hormonelle hår er sorte og kraftige, de kommer stk vis og bliver længere det er ikke dem jeg taler om her. Men dem tager vi også også med voks. De er til gengæld sværere at sætte tid på da de afhænger af din hormonbalance. Bare fordi vi har passeret overgangsalderen, ja så har vi stadig hormonelle udfordringer hele livet igennem som kvinde. De hormonelle hår kan heller ikke permanent fjernes med laser, de vil komme igen. De kommer ofte bag på låret omkring brystvorten.

Det gode ved voksbehandlingen  er at hårsækken ødelægges og håret bliver finere det samme gælder roden, som kan være helt op til et knappenålshoved.