Bliv Medlem og få halv pris på 1 behandling hver måned

12 måneders Medlemskab

12 Måneders Medlemskab

Et Medlemskab i  12 måneder Koster Kr. 500,00 om året

Vip Medlemskort kan erhverves af alle og kan købes enestående, som gave, eller sammen med et af de gode tilbud. Tilbuddene kan købes når du vil men først anvendes i den måned de er på tilbud. Når tilbuddet er købt udløber det ikke selv om du ikke nåede at bruge det den måned det var der. Du kan derfor benytte det når du ønsker. Det er nemlig god hårlogik at investerer i sine kunder for de investerer i os.

Kortet er strengt personligt. Men du må gerne give en behandling i gave selv om du har købt den til halv pris. Men det skal oplyses så behandlingen udstedes rigtigt. Du kan køb det online og i SpaNews Butik. Du kan købe 1 behandling hver måned.

 • Er behandlingen udsolgt, så fortvivl ikke, så udstedes den bare i butikken. Online er det først til mølle princippet, men du vil ikke blive snydt for din behandling til halv pris.
  Du vælger ikke selv dine behandlinger. Der er et tilbud hver måned, du finder dem alle under Behandlinger " Vip Behandlinger".
  Et Vip kort Auto fornys. Hvis du vil opsiger dit medlemskab, Så er fristen 1 måned før det udløber.  Du kan gøre det online. Glemmer du det er det surt, for er medlemskabet aktivt 1 år mere. Så husk 1 måned inden det udløber er fristen.
  Vores Medlemmer får også rabat på varerne i sortimentet. Både i online shoppen og i butikken. De ses som medlemspriser og er kun gældende for Aktive medlemmer. De gælder hele året lige som kortet.
  Kortet giver adgang til en behandling hver måned det næste år og til halv pris.
  V . I . P. Medlemmer får også sær rabat på varer, de står som medlemspris. Vip Medlemskab gælder i 12 Måneder fra dagen det købes. Det fornys automatisk hvert år.Generelt

Nedenstående abonnementsbetingelser gælder for alle abonnementer købt hos SpaNews.dk. Når du køber et abonnement eller andre varer/ydelser, accepterer du samtidig vores generelle handelsbetingelser.
Betaling og fornyelse
Betaling for abonnementsordrer reserveres på dit betalingskort på leveringsdagen og hæves umiddelbart efter ordren er afsendt. Alle abonnementer fornys automatisk, medmindre andet er oplyst.
Ændringer til abonnement eller stamdata
Som abonnementskunde kan du lave ændringer eller opsige dit abonnement ved at kontakte os.
Levering
Når du køber et abonnement vælger du din foretrukne leveringsmetode blandt tilgængelige leveringsmetoder. Vi forbeholder os ret til at sende ordrer via andre kanaler/fragtmænd, forudsat leveringstidspunkt, lokation og andre forhold matcher den gamle leveringsmetode.

Leveringsdato og frekvens
Vi vil altid bestræbe os på at levere dine ordrer på aftalt tidspunkt. Vi forbeholder os dog retten til udskyde eller fremskynde en ordre med få dage såfremt logistiske forhold gør det fordelagtigt. I disse tilfælde vil vi bestræbe os på at oplyse dig i god tid.

Fortrydelsesret
Når du køber et abonnement, har du 14 dages fortrydelsesret. Med mindre du har benyttet dig af dine fordele

Opsigelse
Abonnementer forudbetales altid og løber, indtil de opsiges. Abonnementer kan opsiges ved at købe det online, det koster kr.29,00 og skal ske 1 måned før Medlemskabets udløb. Er du i tvivl så kontakte os via e-mail eller telefon. Vi forbeholder os retten til at opsige et abonnement til enhver tid.

Ændringer og forbehold
Der tages forbehold for prisændringer, gebyrer, udsolgte varer og ændringer af abonnementsbetingelserne med udgangspunkt i inflation, ændringer i udefrakommende omkostninger, ændringer i enhedsproduktionsomkostninger, produkt- og indholdsændringer samt ændret lovgivning. Såfremt prisen for dit abonnement ændres vil du blive adviseret i god tid, med mulighed for at opsige dit abonnement før ændringen træder i kraft.